Durant el rés de l’Àngelus a la plaça de Sant Pere, el passat 26 de novembre Solemnitat de Crist Rei de l’univers, el papa Francesc va recordar que Jesús, a més de pastor, també és Rei i Jutge, i que al final dels temps “ens jutjarà dels nostres actes dirigits a servir en els nostres germans més petits i necessitats”.

El Sant Pare va recordar que la reialesa de Jesús “és una reialesa de guia, de servei, i també una reialesa que, en la fi dels temps, s’afirmarà com judici. Avui tenim davant nostre a Crist com a Rei, pastor i jutge, que mostra els criteris de pertinença al Regne de Déu “.

“La pàgina evangèlica s’obre amb una visió grandiosa. Jesús, dirigint-se als seus deixebles, diu: ‘Quan el Fill de l’home vindrà ple de glòria, i tots els àngels amb Ell, s’asseurà en el tron ??de la seva glòria’. Es tracta de la introducció solemne a la història del judici universal”, va explicar.

Francesc ha destacat que, “després d’haver viscut l’existència terrenal en humilitat i en pobresa, Jesús es presenta ara a la glòria divina que li pertany, envoltat dels exèrcits angèlics. La humanitat sencera és convocada davant d’Ell, i Ell exerceix la seva autoritat separant els uns dels altres, com un pastor separa les ovelles de les cabres”… (Continuar llegint)


Comentaris

El Papa recorda que Jesús jutjarà les persones pel seu servei als necessitats — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici