Al nostre país la pobresa no és normalment cridanera, més aviat acostuma ser callada i amagada. En ocasions és temporal o transitòria ocasionada per situacions concretes d’atur o malaltia.

Això no vol dir que deixi de ser dolorosa i difícil de superar sense ajuda. A Càritas Parroquial ens agradaria donar aquesta ajuda, aquest cop de mà. No ens fa por el cost econòmic perquè sabem, per experiència, que quan apareixen les dificultats, providencialment mai no ens falten els recursos.

La dificultat rau en conèixer aquestes situacions que, més d`’una vegada, la necessària discreció i respecte no ens permet inquirir i descobrir. Per això no ens queda altre recurs que reiterar, una vegada més, la nostra permanent voluntat d’ajudar tothom sense excepció.

Extret del Butlletí de Càritas numero 21, pàg: 9


Comentaris

Ens costa detectar necessitats! — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici