Aquest pròxim cap de setmana, divendres 1 i dissabte 2 de desembre, arreu de Catalunya tindrà lloc el Gran Recapte d’Aliments, iniciativa que es porta a terme a tots el Bancs d’Aliments de Catalunya de forma simultània, i a tots els municipis que s’hi vulguin sumar.

A la comarca de l’Alt Urgell, els municipis de la Seu d’Urgell, Montferrer i Castellbò, Organyà, Coll de Nargó  i Oliana, com altres indrets del nostre país, se sumen a la iniciativa que, any rere any, s’organitza per tal de nodrir als diferents bancs d’aliments de productes de primera necessitat.

En aquesta edició els supermercats Caprabo, PlusFresc, Dis-Seu, Mercadona, Dia, Àrea de Guissona i els dos establiments de Queviures Conxita, ubicats a la Seu d’Urgell, el supermercat Charter a Montferrer, el supermercat Suma i la botiga Cal Lluís a Organyà, i els supermercats Condis, Àrea de Guissona, Charter Clarel i Fruites i Verdures Fontanet a Oliana seran els punts de recollida per totes aquelles persones que vulguin col·laborar en aquesta iniciativa solidària. Val a dir que a Coll de Nargó es podran portar aliments a l’edifici de l’ajuntament.

Des del projecte d’Aliments per la Solidaritat de l’Alt Urgell es remarca que els aliments que, en aquests moments, són més necessaris són brou, llet, oli de gira-sol, oli d’oliva, pasta (macarrons i pasta de sopa) i productes d’higiene personal i de la llar.  (Continuar llegint)


Comentaris

Tots sumem! — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici