Després de la crida que feu Càritas Sant Julià demanant voluntaris, el dimecres dia 29 de novembre es feu la primera reunió per a l’ampliació del voluntariat de visitadors de gent gran en residències i també en domicilis particulars per les persones que estan soles.

Càritas disposa de moment de 12 voluntaris disposats a treballar en aquesta activitat. Es van examinar les disponibilitats i les preferències de cada un (visitadors o acompanyants) i en una futura reunió s’establirà, de comú acord, el programa definitiu.

Aleshores, després d’una breu etapa d’informació i de preparació específica, s’iniciaran les visites.

Necessitem més gent. Estimem amb obres i no solament amb paraules. Encara sou a temps a apuntar-vos. Contacteu amb nosaltres!


Comentaris

El voluntariat de Càritas Parroquial va endavant — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici