Els cònsols de les set parròquies van rebre el passat dijous el distintiu de ‘Ciutats amigues de la infància d’Unicef’ en un acte que ha tingut lloc a l’auditori Rocafort de Sant Julià de Lòria. Andorra s’ha convetit, d’aquesta manera, en el primer país del món en què totes les corporacions locals tenen aquest guardó i que compten, també, amb un Consell d’Infants. El lliurament s’ha emmarcat en l”Andorra meeting point’, una proposta del Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef amb el patrocini del comú de Sant Julià de Lòria, que té com a objectiu generar un nou espai de reflexió i consens amb i per a la infància. El tema d’aquesta primera edició és ‘Consells infantils com a vehicle per a construir parròquies amigues de la infància’. (Continuar llegint)


Comentaris

Andorra primer país amic de la Infància — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici