La Fundació Crèdit Andorrà, en el marc del seu conveni de col·laboració amb Càritas Andorrana, ha fet entrega al Banc d’Aliments de la recollida d’aliments duta a terme entre els empleats de Crèdit Andorrà. Aquest és el tercer any que els treballadors col·laboren en aquesta acció solidària i han recaptat més de 850 productes. Des de l’inici d’aquest suport, els empleats de Crèdit Andorrà han recaptat més de 1.300 quilos en productes alimentaris. El lliurament l’ha fet la directora de la Fundació Crèdit Andorrà, Francesca Ros, en representació de tots els empleats de Crèdit Andorrà. (Continuar llegint)


Comentaris

Els empleats de Crèdit Andorra lliuren aliments a Càritas — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici