“L’objectiu del projecte “Fem el CIM” no és donar aliments o roba, sinó treballar per l’ocupació de les persones” diu Gema Garnica.

Igual que els muntanyencs necessiten unes eines i habilitats per fer el cim, les persones que busquen feina també necessiten uns recursos. Això és el que pretén el projecte “Fem el Cim” de Càritas Interparroquial de Tarragona. El seu objectiu principal és la inserció laboral de les persones, a través de l’acompanyament personalitzat i la formació a les persones. La tasca relacional de Càritas és un dels pilars de la institució més enllà de l’ajuda material als més vulnerables. L’Agència Cristiana de Notícies FLAMA ha entrevistat Gema Garnica (Tarragona, 1978) responsable projecte sociolaboral Càritas Diocesana de Tarragona i llicenciada en Ciències del Treball per explicar-nos amb més detall aquest projecte. (Llegiu la notícia completa a FLAMA)

 


Comentaris

“Fem el Cim” de Càritas Interparroquial de Tarragona — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici