Segons l’última Enquesta de condicions de vida referent a l’any 2016,elaborada per l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat), els majors percentatges de població amb dificultat per arribar a final de mes són a les Terres de l’Ebre (74,5%), les Comarques Centrals (73,6%), l’Alt Pirineu i Aran (72,6%) i el Camp de Tarragona (71,5%). La resta de territoris se situen per sota la mitjana catalana (63,3%). A la ciutat de Barcelona el percentatge de llars amb dificultat per arribar a fi de mes és del 58,2%.

Pel que fa a la renda mitjana anual neta per persona es va situar a Catalunya en els 12.660 euros, cosa que suposa un increment del 3% respecte als 12.283 euros del 2015. Tot i així, existeixen grans desigualtats territorials,ja que a Barcelona es percebia fins a un 43% més que a les Terres de l’Ebre. Només la Ciutat Comtal queda per sobre de la mitjana catalana. (Continuar llegint)


Comentaris

El 63% de la població catalana té dificultats per arribar a final de mes — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici