La resposta per a la majoria de nosaltres serà compartida amb la de l’Odara Trio: «No i no sabem molt bé què esperar, ja ho veurem!», va dir amb un to d’il·lusió Albert Ginestà, el guitarrista d’aquest trio que dilluns passat a la tarda va actuar davant dels interns de La Comella, en el marc de la política d’entreteniment i formació que porta a terme el centre i gràcies a la qual ja s’han celebrat altres actuacions musicals a les dependències.

Durant la interpretació musical d’aproximadament una hora, l’acompanyaran la vocalista Sabela Simón i l’acordionista Carles Sans, els músics que completen la formació «Fa més o menys un any que actuem amunt i avall amb l’Odara Trio, tenim una faceta com social, ens preocupa fer arribar música a llocs on no és habitual», explica l’Albert. Així és com els «va sortir l’oportunitat de parlar amb el Centre Penitenciari, els vam fer una proposta i ens van dir que endavant», relata el guitarrista. (Continuar llegint)Comentaris

Heu tocat mai a un centre penitenciari? — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici