Càritas a Sant Julià de Lòria (Andorra) ha rebut suport del Comú, que hi ha destinat part de la recaptació de la cursa Sant Silvestre. El conseller d’Esports, Pere Pràxedes  va lliurar el dia 7 de febrer, als representants de Càritas parroquial un xec per un import de 1.250,50 euros.

La coordinadora dels voluntaris de Càritas parroquial, Marina Besolí, ha explicat que els diners serviran per cobrir les necessitats de les famílies que demanen ajut a l’entitat; sobretot  a la subvenció de les despeses mèdiques, d’activitats infantils, o de serveis com ara la llum o bé per la compra d’aliments.

Bisbat d’Urgell


Comentaris

Càritas Sant Julià rep part de la recaptació de la cursa de Sant Silvestre — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici