“Hola bona nit:

Moltes gràcies per l’enviament del Butlletí de Càritas Sant Julià. Vull agrair-ho amb una frase molt bonica de la Beata Anna Maria Janer, perquè em sembla que us escau del tot bé a vosaltres i us pot servir d’estímul. Diu així la Beata Anna Maria: “Com es complau Déu Nostre Senyor amb el bé que fem als nostres germans”. I podem confrontar amb l’Evangeli de les Benaurances:

“Tot allò que fèieu a un d’aquests germans meus més petits, a mi m’ho fèieu.”( Mt 25,40).

Moltes gràcies també per la vostra acollida, quan vaig ser entre vosaltres i per la vostra generosa apreciació del que vaig compartir. I es que em vàreu fer sentir com a casa des de el primer moment. Això és tot. Llegiré el butlletí amb molta il·lusió, com faig sempre. Ho feu tan bonic i tan vivencial…

Avui, res més. Una abraçada ben forta per a tots i cadascú junt amb la meva pregària.

V., SF.”

(3.Jul.17)

(Extret del Butlletí de Càritas Parroquial, num. 22, pàg: 5)


Comentaris

Els lectors ens escriuen… — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici