El papa Francesc ha convocat aquesta Jornada per al dia 23 de febrer, divendres de la primera setmana de Quaresma.

El diumenge dia 4 de febrer, després de l’Àngelus, el papa Francesc feia públic aquesta iniciativa davant la tràgica prolongació de situacions de conflicte en diferents parts del món, especialment a la República Democràtica del Congo i el sud de Sudan.

«Convido també als germans i germanes no catòlics i no cristians a unir-se a aquesta iniciativa, de la manera que considerin més apropiada, però tots junts», va manifestar el pontífex.

«Llanço de tot cor una crida perquè també nosaltres escoltem aquest crit i, davant la nostra pròpia consciència, davant Déu, es pregunti: «Què puc fer per la pau?» Certament podem pregar; però no només això: cadascú pot dir «no» a la violència en el que depengui d’ell o d’ella. Perquè les victòries obtingudes amb violència són victòries falses, mentre treballar per la pau és bo per a tots», va dir.

Flama


Comentaris

El papa Francesc convoca una Jornada de pregària i dejuni per la pau al Congo i Sudan — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici