L’ONG Mans Unides va recollir 1.880 euros en l’Aplec d’esbarts infantils i juvenils d’Andorra, el festival benèfic que es va celebrar aquest diumenge passat al Prat del Roure. Meritxell Farrero, presidenta de Mans Unides, va  informar que hi va haver molt bona entrada. A més, es tracta d’un dels actes que “personalment” més li agraden. Al festival hi van participar les seccions de petits, infantils i juvenils dels esbarts Sant Romà d’Encamp, Valls del Nord d’Ordino i la Massana, Dansaire d’Andorra la Vella, Laurèdia de Sant Julià de Lòria i Santa Anna d’Escaldes-Engordany. Els grups van interpretar un total de divuit balls, entre els quals Lluernes de braus de foc, La dansa de l’os, La dama de Mallorca, Cassigalls al vol, La botigueta del barri i Festeig.

Aquest acte va posar el punt final a la campanya contra la fam 2018 de Mans Unides,  que va començar el 8 de febrer amb un cinefòrum sobre la pel·lícula Los caballos de Dios, de Nabil Ayouk. El 24 de febrer va tenir lloc una vetllada musical,  amb els cors del país; i, divendres passat, 2 de març, dia del dejuni voluntari, es va organitzar una xerrada sobre els projectes de Mans Unides al Senegal, en la qual es van recollir 4.000 euros, va dir Farrero. Enguany, l’entitat esperava recaptar uns 132.000 euros per a set projectes.

Diari Bon Dia Andorra


Comentaris

Mans Unides recull prop de 2.000 euros en l’aplec d’esbarts infantils i juvenils — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici