40 nois i noies de grups juvenils del Bisbat d’Urgell (TXt) i el Grup juvenil Anna Maria Janer (AMJ) van participar el cap de setmana del 3 i 4 de febrer en l’activitat organitzada per la Delegació de Joventut, “MultiTXt” a Barcelona, per conèixer i participar L’activitat va consistir en passar un cap de setmana a Barcelona, amb un caràcter clarament social, ja sigui perquè els més grans van fer voluntariat a diferents entitats, ja sigui perquè els més petits van visitar entitats i van conèixer testimonis d’exclusió social de primera mà.

Així, durant els dos dies, els nois i noies, en diferents grups, van conèixer el Cottolengo de les Germanes Servidores de Jesús del Pare Alegre, la residència de gent gran “Betània”, la llar per a dones en exclusió social “Llar de Pau”, el menjador de la Caritat, la fundació Arrels, “Dit i Fet”i la residència infantil La Immaculada.

A més d’aquest servei de voluntariat i d’aquest coneixement de diferents realitats eclesials, els joves van gaudir de dos dies de convivència, compartint experiències, de pregària i, en definitiva, d’anar creixent com a bons i bones ciutadans i cristians.

La Delegació prepara ara les activitats de Quaresma i Pasqua.

Bisbat d’Urgell


Comentaris

Els joves TXt fan voluntariat en entitats socials de Barcelona — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici