Andorra Telecom ha lliurat aquest dilluns al migdia la quantia aconseguida mitjançant els números de telèfon solidaris 120 i 121. En total s’ha aconseguir recaptar 2.805 euros. Els ciutadans que han trucat al 120 han donat dos euros per a Unicef, concretament per a un programa social en marxa al Bhutan per millorar la qualitat de vida de nens amb discapacitat. S’han recaptat 848 euros. Pel que fa al 121, s’emmarca en la campanya de Nadal a benefici de Càritas Andorra, i permetia els infants parlar amb el Pare Noel, els Reis Mags o el Tió. La trucada valia un euro i ho han fet 1.957 persones, que és el total que s’ha entregat a Càritas. L’entitat destinarà els diners per al seu programa de reforç escolar. (Continuar llegint)


Comentaris

Andorra Telecom ha lliurar els xecs solidaris a Unicef i Càritas, gràcies a les trucades altruistes als números 120 i 121 — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici