Aquest dissabte passat, a la plaça dels Arínsols d’Encamp va acollir la primera edició d’un mercat solidari que té com a principal objectiu recaptar fons per a la Fundació Josep Carreras, per lluitar contra la leucèmia. “És una malaltia molt greu i necessitem que s’impliqui molta gent per arribar a aconseguir que algun dia sigui curable 100%”, ha expressat una de les organitzadores del mercat, Lucrezia García. La trobada té la voluntat de repetir-se de forma periòdica i està impulsada per l’agrupació Solidaris i compta amb el suport de diverses entitats públiques i privades, com Bomosa o Laika. “Aquesta primera vegada mirarem com respon el públic i en funció d’això decidirem amb quina periodicitat ho impulsem”, ha explicat. (Continuar llegint)


Comentaris

Un mercat per aconseguir que la leucèmia sigui 100% curable — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici