Des d’Obrim-los Obrim-les celebrem que per fi, el passat 22 de març, s’aprovés el Projecte de llei de protecciótemporal i transitòria per raons humanitàries, que ens ha de permetre per fi poder acollir persones refugiades.

És important destacar el suport de tots els grups a aquest text, i que diversosconsellers van reconèixer la seva tardança a l’hora d’elaborar la llei en qüestió.

Valorem positivament la voluntat de garantir els serveis socials bàsics, com l’educació, l’accés a la sanitat, la formació, l’habitatge i el treball així com l’establiment d’unes mentories amb les persones que arribin al país buscant refugi per tal de garantir la seva inclusió. Estarem vigilants i implicades per tal que aquests drets es compleixin. (Continuar llegint)


Comentaris

“Obrim-los Obrim-les” celebra que s’aprovi el projecte de Llei per a l’acolliment de refugiats — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici