Cada dia, pràcticament a qualsevol hora hi ha un viatger a Roma llançant una moneda a la Fontana di Trevi. La majoria ho fa com mana la tradició: d’esquena al monument, amb els ulls tancats i formulant un desig. Alguns demanen tornar a la Ciutat Eterna, altres trobar l’amor i molts simplement confien algun anhel fortuït. Entre tots, sense pretendre-ho, deixen sota les aigües de la font una petita fortuna col·lectiva. El tresor és assignat a Càritas, que des de 2001 ho inverteix en obres de beneficència i ho seguirà fent almenys fins al final d’aquest any, però l’Ajuntament de Roma es planteja destinar la recaptació a altres finalitats a partir d’aquell moment. (Continuar llegint)


Comentaris

De qui és el milió i mig d’euros sota la Fontana di Trevi? — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici