El papa Francesc: “Cada vegada que surto de la missa he de sortir millor del que vaig entrar”, ha afirmat durant l’Audiència General d’aquest dimecres 4 d’abril.

“A través de l’Eucaristia, el Senyor entra en nosaltres. Per tant, no es va a missa ‘per fer una tasca setmanal’ o simplement un record. Per als cristians anar a missa és assistir a la passió i resurrecció del Senyor i després viure més com a cristians “, ha assenyalat aquest dimecres 4 d’abril, el papa Francesc durant l’audiència general en la seva última catequesi dedicada a la missa, que va començar el 8 de novembre passat.

“Per mitjà de l’Eucaristia, el Senyor Jesús entra en nosaltres, en el nostre cor i en la nostra carn perquè puguem experimentar a la vida el sagrament rebut en la fe”, ha explicat. (Continuar llegint)


Comentaris

La missa no és “una tasca setmanal” sinó participar de la Passió i Resurrecció de Crist — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici