Una persona de la parròquia que sofreix discapacitat i a la vegada passa dificultats econòmiques tenia necessitat d’un determinat i especial complement sanitari-ortopèdic. Estudiat i aprovada l’ajuda per la nostra Càritas, un voluntari s’adreça a un establiment especialitzat per adquirir-lo en les millors condicions possibles.. L’acolliment es molt amable, fins al punt que el mateix establiment, per col·laborar amb Càritas, assumeix generosament al seu càrrec el 25% del cost no cobert per la CASS. És una mostra de com la gent estima Càritas, una actitud, gràcies a Déu, generalitzada que nosaltres valorem i agraïm de tot cor.

Càritas Europa: Una Europa més

(Extret del Butlletí de Càritas ST.Julià, num. 21, pàg. 2)


Comentaris

La gent estima Càritas — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici