Els nostres butlletins

El butlletí és un dels mitjans d’expressió i informació de la nostra Càritas, l’altre és la pàgina web. Un i altre ens permeten expressar les nostres inquietuds i il·lusions, explicar el què hem fet i el que volem fer, demanar l’ajuda que necessitem i agrair la que hem rebut. Fem conèixer Càritas i la problemàtica a la qual s’enfronta. Lluitem contra les pobreses de tot tipus.

Mentre la web ha rebut ja 13.000 visites en un any, el butlletí té encara un nombre molt limitat de lectors. Volem que tingui major difusió. Ens agradaria arribar al miler de lectors i per aconseguir-ho demanem la col·laboració de tots. El butlletí és gratis, no costa ni un cèntim. Doneu-nos, si us plau, les adreces electròniques de tres o quatre o més persones a les quals els plauria rebre’l i els l’enviarem. Si tots ho feu assolirem l’objectiu. Coneixeran Càritas i més gent l’estimaran.

(Extret del Butlletí 23, pag 1)

Descarregueu-vos el Butlletí numero 23 clicant Aquí 


Comentaris

Ja ha sortit el Butlletí de Càritas Parroquial número 23 — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici