La Creu Roja andorrana va deixar d’oferir el servei de menjador social a finals del mes de març i això ha comportat canvis en la gestió de les necessitats de les persones que necessiten ajuda per cobrir els diferents àpats del dia. D’aquesta manera, tots els casos són gestionats per Afers Socials i des de la Creu Roja es dona suport a aquesta tasca amb aquells casos més puntuals, derivant també aquestes persones a restaurants amb els quals l’ONG té algun acord. De moment, des que el nou servei està en marxa la Creu Roja no ha rebut cap demanda per cobrir alguna necessitat.

El menjador social de cal Focall que gestionava la Creu Roja andorrana va deixar de donar servei a finals del mes de març i això ha comportat canvis en la gestió de les necessitats de les persones que necessiten ajuda per satisfer els seus àpats diaris. Així, cal recordar que tal com ja s’havia anunciat la Creu Roja ha tancat el menjador per una qüestió “d’optimització de recursos”, ja que en el moment de la clausura només hi havia entre dos o tres usuaris que el feien servir, lluny, per tant, de les xifres que es registraven en el moment en què aquest servei es va posar en marxa, tal com remarca el director general de l’ONG, Jordi Llansó. (Continuar llegint)


Comentaris

La Creu Roja posa en marxa un nou sistema d’àpats per atendre necessitats puntuals — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici