Gairebé una quarta part dels residents de Barcelona, el 24,4%, estan en situació de pobresa o exclusió social, segons l’indicador Arope (Risc de Pobresa o Exclusió Social, en el seu acrònim en anglès, un indicador estadístic dissenyat per la Unió Europea), que recull la primera Enquesta Sociodemogràfica elaborada per l’Ajuntament de Barcelona. Aquest indicador inclou les persones que viuen per sota del llindar de pobresa –11.520 euros nets anuals–, amb privació material severa o en llars amb una baixa intensitat laboral. L’última referència pel que fa a aquesta qüestió era la de l’Enquesta de Condicions de Vida, del 2016, que situava aquest percentatge en el 16,9%. (Continuar llegint)


Comentaris

La pobresa s’ha instal·lat en el 25% dels barcelonins — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici