“El fonament de l’espiritualitat de Càritas és donar-se a si mateix, sortir d’un mateix, estar al servei continuat de les persones que viuen en situació de perifèria. Una espiritualitat que pot tenir la seva inspiració en Mateu 25.

Jesús, quan acabem el nostre pelegrinatge, no ens dirà: Et felicito!, vine, entra perquè vas estudiar tan bé la vida, saps tanta teologia, saps això i saps allò. No! Tot això està molt bé. Però ens dirà, vine, perquè vaig tenir fam i em vas donar menjar, vaig estar empresonat i em vas venir a veure, vaig estar malalt i vas venir a curar-me, estava sol i em vas acompanyar”. (16.Maig.2013)

El papa Francesc

(Extret del Butlletí de Càritas, numero 7, pàg: 10)


Comentaris

“El fonament de l’espiritualitat de Càritas és donar-se a si mateix” — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici