Un voluntari i l’Adam Smith (Fundador del projecte The Real Junk Food), recollint menjar desaprofitat


La meitat del menjar que produïm al món és desaprofitat. Ni tan sols arriba a les nostres taules. Tot i això un milió de persones d’aquest planeta no té accés al menjar, pateix inseguretat alimentària, pobresa alimentària o malnutrició

Malgastem milions de tones de menjar en tot el món cada any. En la meva ciutat, Leeds, l’any 2012, més de 22.000 persones van ser diagnosticades de malnutrició, fins i tot nens. I vaig decidir que no em podia quedar de braços creuats. El sistema està configurat per explotar la humanitat i l’entorn. No entenc per què deixem que això succeeixi. (Continuar llegint)


Comentaris

És possible alimentar tot el món? — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici