Càritas ha atès durant l’any 2017, als bisbats de Lleida, Solsona i Urgell, 9.627 persones directament, i s’han beneficiat del seu suport 26.303 persones.

S’ha fet a través de 71 punts d’atenció, una xarxa de centres i parròquies en les que s’ha donat suport a les persones en programes d’acollida, de cobertura de necessitats bàsiques, de suport a la família i la infància i d’inserció socio-laboral, suport a gent gran, en assessoria jurídica a immigrants, i en salut (drogodependències).

També ho fem a través de 3 empreses inserció (Troballes a Lleida), (Cartaes a Tàrrega), (Nougrapats a La Seu d’Urgell); i tres fundacions en l’àmbit laboral a Solsona i a Cervera, per les quals han passat 53 persones,  s’ha donat 161 beques, s’ha format en l’àmbit laboral 185 persones i s’ha donat acolliment i orientació laboral a 1.521 persones més. S’han invertit en aquesta tasca d’inserció socio-laboral un total de 2.508.150 euros entre les tres diòcesis. Lleida ha invertit 1.008.283 euros, Solsona 1.097.431 euros i Urgell 402.436 euros.

Continuar llegint


Comentaris

Càritas alerta de la cronificació de la pobresa a les comarques de Lleida — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici