El Govern ha acordat fer una contribució voluntària a un programa per millorar l’alimentació a famílies del Sàhara. El projecte, que forma part del Programa Mundial d’Aliments, consisteix a subministrar kits familiars per millorar l’alimentació dels animals i així repercutir en l’alimentació de cada família. Amb l’aportació del Govern es podran subministrar 38 kits i per tant es repercutirà directament en l’alimentació de 190 refugiats.

El Programa Mundial d’Aliments va iniciar l’any 2016 el projecte Producció hidropònica de farratge fresc per a ús ramader a Algèria, que parteix de la constatació que la majoria de famílies de refugiats sahrauís tenen ramaderia, però que a causa de la falta de farratge de qualitat, els animals s’alimenten fonamentalment de restes de menjar, plàstic i cartró. Aquesta alimentació pobra té conseqüències en la salut dels animals i per tant repercuteix en la nutrició dels refugiats.

Forum.ad


Comentaris

Govern contribuirà per millorar la qualitat alimentària de 190 refugiats del Sàhara — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici