La recaptació obtinguda durant l’obertura dels Encants Vintage  els dies 31 de maig i 1 de juny al Tulip Inn Andorra Delfos Hotel, va ser d’11.046,85 euros, segons va informar el comitè d’Andorra de l’Unicef. L’entitat va valorar molt positivament tant la col·laboració de les persones i de les institucions com el resultat de la recaptació.

Els Encants van posar a la venda un miler d’articles. Centrats en la temporada d’estiu, es podien trobar des de bosses de mà a vestits de festa, passant per roba de platja, bijuteria, perfumeria, cinturons, jaquetes i roba de tota classe de primeres marques a preus molt assequibles.

La propera cita amb els Encants Vintage serà la tercera edició d’hivern durant el mes de novembre.

Unicef Andorra


Comentaris

Unicef recapta 11.000 euros en l’edició dels Encants Vintage — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici