Els representants de l’empresa Tax Systems, de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, i d’Estacions de Muntanya Arinsal Pal (EMAP), han signat aquest dilluns el conveni d’adhesió a la xarxa d’empreses inclusives pel qual es comprometen a contractar una persona amb discapacitat i inserir-la en un entorn laboral ordinari i normalitzat i a no discriminar-los per raó de salari. Es tracta d’un operari de planta, un auxiliar administratiu i ordenança, respectivament, que ja fa mesos que han iniciat la tasca, i en el cas de la Cambra de Comerç, la relació laboral es remunta fa divuit anys. Tant Assumpció Majoral, de Tag Systems, com Miquel Armengol, president de la Cambra, i David Baró, cònsol major de la Massana, en representació d’EMAP, han expressat la seva satisfacció per entrar a formar part del projecte, així com la seva voluntat d’ampliar les contractacions de persones amb discapacitat en un futur.  (Llegiu la notícia completa)


Comentaris

La xarxa d’empreses inclusives dona feina a catorze persones amb discapacitat — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici