15.000 persones es mobilitzen al concert ‘Volem acollir’, al Sant Jordi, en favor de l’acollida de migrants i refugiats

Una pacífica explosió de solidaritat va sacsejar el Sant Jordi barceloní la nit del dissabte passat. Al crit de “Casa nostra, casa Vostra” i de “Volem acullir”, l’acte per les persones refugiades va trencar les fronteres del típic concert solidari per esdevenir una efectiva barreja de música alegre, sentiments i durs discursos (sovint en primera persona) i proclames contra una situació inaguantable que cap dels que podria fer-ho sembla disposat a canviar. Gemma Nierga ho va resumir en un dels seus parlaments dirigint-se al públic: “Estem parlant de coses molt tristes però tots teniu un somriure d’esperança”. Sens dubte la paraula esperança li va guanyar el pols a tota la duresa de les situacions exposades i denunciades.

El Pais Solidari


Comentaris

Explosió de solidaritat — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici