A la tarda d’aquest diumenge 24 de juny, el papa Francesc va realitzar una visita sorpresa a la seu de la Fundació “Durante y después de nosotros” i la Cooperativa OSA, per a persones amb discapacitat greu, als afores de Roma. Segons ha informat l’Oficina de Premsa de la Santa Seu el pontífex va estar unes dues hores al lloc i va conèixer un projecte de vida i autonomia per persones amb discapacitat greu.

El Sant Pare va ser rebut amb aplaudiments i emoció pels més de 200 interns d’aquest projecte a qui el Papa, un per un, li va donar la mà i va conversar breument.

El president de la Cooperativa OSA, Giuseppe Milanese va il·lustrar al pontífex en detall la iniciativa d’habitatge solidari, dirigida a discapacitats greus i dissenyats per assegurar que la Cooperativa i les seves famílies rebin un lloc per construir un projecte de vida i assistència, fins i tot quan estiguin destinats a romandre sols.

“Casa OSA -va explicar el president- és un projecte de vida que estimula les emocions, les actituds, les relacions i els desitjos dels assistits i que sosté a les famílies l’únic desig és garantir un futur digne per als seus fills, fins i tot quan ja no estiguin amb ells”.

El papa Francesc va dedicar paraules d’alè i va agrair a tots per la feina i pel moment “de celebració en família” que va passar al costat d’ells.

Flama


Comentaris

El papa Francesc visita per sorpresa a una Fundació per a discapacitats — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici