Iñaki Alegria, heroi anònim en la lluita contra la desnutrició infantil a Etiòpia

Iñaki Alegria, metge barceloní que ha estat col·laborant amb l’assistència mèdica a la Unitat de Pediatria de l’hospital de Gambo a Etiòpia.

No falta menjar. El món produeix prou menjar per alimentar més de la població mundial. Falta justícia, manca robar menys i estimar més, cal combatre la desigualtat “

Aquest metge barceloní, ha buscat a través de la publicació del seu llibre “Alegria amb Gambo: La mirada etíop que va alimentar la meva vida” a més de la captació de fons per continuar la seva lluita contra la desnutrició infantil; pretén que es conegui una visió d’Àfrica en primera persona i amb noms propis, on les estadístiques no siguin xifres fredes escrites en paper, sinó rostres de nens que necessiten d’una atenció sanitària per gaudir de qualitat de vida.

Actualment continua la seva feina treballant des de la coordinació d’un centre pediàtric a Meki, una regió rural de la Oromia, Etiòpia.

“No podem permetre que els nens es limiten a sobreviure, hem de fer que també puguin viure”

Bones,primerament em presentaré, sóc l’Iñaki Alegria, metge llicenciat per la Universitat de Barcelona – Hospital Clínic i especialitzat en pediatria a l’Hospital de Granollers.

Mans Unides

 


Comentaris

“La principal causa de la fam al món és la riquesa” — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici