La Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d’Urgell arriba a la seva 15a edició, el dissabte 30 de juny. Tindrà lloc, com és habitual, al Centre Cultural i de Congressos Lauredià, a Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra). Enguany, els ponents seran el del Dr. Joan-Andreu Rocha, Degà de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (URL); el Dr. Jaume Flaquer, Professor de la Facultat de Teologia de Catalunya; i el Dr. Francesc Torralba, Director de la Càtedra de Pensament Cristià i professor de la Universitat Ramon Llull. El tema d’enguany és “La saviesa d’escoltar-se. El diàleg entre cosmovisions”.

Programa:

10.30 h. Inauguració del 15è Seminari a càrrec del Sr. Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra.

11 h. El diàleg entre cosmovisions. Condicions i possibilitats, a càrrec del Dr. Joan-Andreu Rocha, Degà de la Facultat d’Educació Social i Treball Social Pere Tarrés (URL).

12 h. Debat obert entre els assistents.

12.30 h. El diàleg cristiano-musulmà. L’aproximació entre dos mons, a càrrec del Dr. Jaume Flaquer, Professor de la Facultat de Teologia de Catalunya.

13.30 h. Debat obert entre els assistents.

14 h. Dinar.

16.30 h. El diàleg amb els no creients. L’altre com interlocutor vàlid, a càrrec del Dr. Francesc Torralba, Director de la Càtedra de Pensament Cristià i professor de la Universitat Ramon Llull.

17.30 h. Debat obert entre els assistents.

18 h. Cloenda.

Més informació: http://www.bisbaturgell.org/images/stories/00noticiesfotos/2018/06-juny/Catedra_Pensament_Cristia_2018.pdf


Comentaris

El 30 de juny se celebrarà la 15a Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d’Urgell a Sant Julià de Lòria — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici