La confederació Càritas és única. On hi hagi necessitats en el món, allà hi ha una organització Càritas per oferir ajuda pràctica i suport. Els membres de Càritas en el terreny responen a emergències, tant si són provocades per una catàstrofe natural o pels éssers humans.

Càritas ajuda els damnificats per les inundacions a Europa, les persones atrapades en un conflicte, a Àfrica, els qui pateixen pel canvi climàtic, a Oceania. Allà, a Àsia, al Nord i el Sud d’Amèrica i al Carib, a l’Orient Mitjà i al Nord d’Àfrica, Càritas és un proveïdor actiu, experimentat i capacitat, d’assistència mèdica, ajuda al desenvolupament a llarg termini i a l’educació i en accions d’incidència per a un món millor i més just.

Càritas Internacional


Comentaris

Càritas treballa a totes les regions del món — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici