La XVª edició de la Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d’Urgell ha volgut centrar-se precisament en aquesta qüestió, tot considerant com a condició prèvia, que és bàsic practicar la saviesa d’escoltar. I des d’aquesta premissa com a punt de partida han plantejat les seves intervencions el Dr. Joan-Andreu Rocha, Degà de la Facultat Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull (URL); el Dr. Jaume Flaquer, SJ, professor de la Facultat de Teologia de Catalunya; el Dr. Joan-Andreu Alcina, diaca permanent de la Diòcesi de Mallorca i professor del Centre d’Estudis Teològics de Mallorca; i el Dr. Francesc Torralba, professor de la URL i Director de la Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d’Urgell.

Bisbat d’Urgell 


Comentaris

“La saviesa d’escoltar-se. El diàleg entre cosmovisions” — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici