Seguim treballant per una societat que garanteixi la igualtat d’oportunitats

En aquesta ocasió us presentem la família Sànchez Roig. Està formada per quatre membres, tots ells amb les seves preocupacions. I és que, aquesta família, pateix les múltiples cares de la pobresa que atenem des de Càritas: precarietat laboral, manca d’habitatge digne, ingressos insuficients…

Montserrat Roig

Dia a dia, atenem persones com la Montserrat, l’àvia de la família Sànchez Roig. Amb la seva pensió, col·labora en l’economia familiar però pateix en silenci la impossibilitat d’arribar a final de mes. Cada mes, la Montserrat treu els diners de la pensió que li queda i li dóna a la seva filla, la Rosa. Ella tan sols es guarda 50€ per pagar subministraments i menjar perquè està disposada a donar-ho tot per la seva família. Res és tan important com ells.

A Catalunya, un 16% de les persones grans viuen en risc de pobresa i exclusió social. I és que 58.854 avis i àvies van cobrar, l’any 2017, una pensió no contributiva de 369€ al mes. Això succeeix en una societat en què els avis, sovint, són els sustentadors principals de les famílies ja que més de 90.600 llars no tenen cap ingrés. A Càritas no ens conformem amb la vulnerabilitat de la gent gran. Segur que tu tampoc.

Càritas Barcelona


Comentaris

No ens conformem — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici