Seguim treballant per una societat que garanteixi la igualtat d’oportunitats

José Manuel Sànchez

Cada dia veiem moltes persones com el José Manuel, el pare de la família. Des de fa un parell d’anys, va encadenant contractes temporals que no li permeten fer front a totes les despeses que té la família. Cada setmana té la mateixa angoixa: no saber si treballarà la setmana següent. Aquesta incertesa pot amb ell i amb els seus ànims però intenta mostrar-se fort davant la seva dona Rosa i el seu fill Íker.

Com el José Manuel, un 12% dels treballadors catalans són pobres. Malgrat tenir una feina, no arriben a final de mes. Tot i que les dades d’atur dels últims mesos hagin descendit a Catalunya, la precarietat continua: un 46,5% dels aturats fa més d’un any que no troba feina i 233.000 persones amb jornada parcial voldrien treballar més hores però no troben cap feina. A Càritas no ens conformem amb la precarietat laboral. Segur que tu tampoc.

Càritas Barcelona


Comentaris

No ens conformem — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici