En poc més d’un mes, l’Organització Internacional per als Migracions (OIM) ha construït 1150 refugis amb el suport de 19.000 refugiats Rohingyas i treballadors locals, que han ajudat en la fabricació i el transport de materials al nou lloc conegut com Extensió Camp 20.

L’OIM ha exercit una tasca important en la provisió de refugis als afectats per la crisi. Des de febrer d’aquest any, gairebé 43.200 llars han rebut equips per millorar els refugis, mentre que a 41.500 llars se’ls han atorgat millores orientades a reduir el risc de desastres. Des de maig, més de 37.300 llars també que han rebut kits d’amarratge per protegir encara més els seus refugis.

“Aquest és un èxit important i un testimoni de l’àrdua tasca dels equips de treball de l’OIM (…) i per descomptat, els propis refugiats i la pròpia comunitat amfitriona”, va dir Pereira.

Flama


Comentaris

Es construeixen més de 1000 llars per als refugiats Rohingyas — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici