L’Estratègia sobre canvi demogràfic i envelliment: una ciutat per a tots els cicles de vida 2018-2030, que hem impulsat des de l’Ajuntament de Barcelona, és una mirada global i anticipativa davant del repte demogràfic. Actualment, 55.000 persones més grans de 75 anys viuen soles a la ciutat, cada dia 6 persones noves s’incorporen al Servei d’Atenció a Domicili, i 13 al de Teleassistència, el 72% de les quals són dones…

…Malgrat l’esforç, no n’hi ha prou. Des de Barcelona treballem intensament per fer-ho possible, però està clar que si no volem que l’edat sigui un factor d’exclusió i d’iniquitat, cal que els governs de l’Estat i la Generalitat posin l’autonomia personal i la cura de les persones al centre. Aquest país continua estant a la cua i en deute amb una generació que s’ha guanyat el dret a viure la vellesa amb dignitat.

Llegiu la notícia completa


Comentaris

Davant del canvi demogràfic, una vellesa amb dignitat — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici