El que anomenem felicitat és simplement un aspecte de la gran força que mou l’univers, que no és cap altra que l’amor. Encara que utilitzem dues paraules diferents, amor i felicitat són dos aspectes de la mateixa cosa; són la mateixa força vista des de dos punts de vista diferents.

En certa manera, podríem dir que l’amor és una força que va de dins cap a fora perquè, quan estimem, l’amor surt de dins nostre i viatja fins l’objecte estimat. La felicitat, en canvi, va en sentit contrari, de fora cap a dins, perquè és el sentiment que es produeix dins nostre quan veiem o experimentem coses que ens agraden.

Des del nostre punt de vista, semblen dues coses diferents, perquè una surt de nosaltres i l’altra entra, però en realitat són la mateixa força formant un cercle.

Elsa Punset
Comentaris

Què és la felicitat? — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici