El comitè andorrà per l’Unicef organitza el taller-dinar Fogons de vida per a recaptar diners per la campanya Cada vida compta. L’activitat tindrà lloc el proper dimecres 3 d’octubre a les 12 del migdia a l’hotel Roc Blanc d’Escaldes Engordany i el seu cost és de 70 euros. El taller anirà a càrrec de la dietista Marta Pons i del xef de Can Manel, Carles Flinch, autors del llibre Fogons de salut. Segons la directora d’Unicef Andorra, Marta Alberch, el taller consistirà en l’elaboració de dues de les receptes del llibre. Aquests i altres plats que cuinaran els experts formaran part del menú del dinar que tindrà lloc a continuació i en el transcurs del qual hi haurà el sorteig de regals cedits per diversos col·laboradors d’Unicef.

La campanya anual Cada vida compta es va engegar a finals del passat mes de març amb l’objectiu de reduir la mortalitat dels nadons. Segons Alberch, es va escollir aquesta qüestió perquè és un “tema sensible” per la gent.

Els fons obtinguts en els diferents actes realitzats durant l’any es destinaran als programes de supervivència neonatal d’Unicef, centrats en deu països que representen més de la meitat de totes les morts de nadons del món: Bangladesh, Etiòpia, Guinea Bissau, Índia, Indonèsia, Malawi, Mali, Nigèria, Pakistan i Tanzània. Un cop acabada la campanya, s’escollirà el país al qual es fa arribar l’aportació recollida.

Bon Dia Andorra


Comentaris

Unicef Andorra organitza el taller-dinar “Fogons de vida” — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici