L’objectiu és apropar la tasca que fan les contraparts de l’entitat

Donar a conèixer la feina que fan les contraparts de Mans Unides. Aquesta és la intenció del nou projecte digital de l’entitat, la web El Supermissioner, que s’acaba de presentar públicament.

En aquesta web els usuaris posen a prova les seves conviccions mitjançant una sèrie de preguntes i poden apropar-se a la tasca i la realitat quotidianes de persones com Iñaki Alegría, pediatra i director mèdic a l’Hospital de Gambo a Etiòpia, i col·laborador de Mans Unides des de fa més d’un lustre.

El Dr. Alegría ha estat un dels protagonistes de la presentació de la web. Davant d’un auditori ple, el cooperant català ha emocionat el públic amb les seves experiències a Etiòpia, un dels països del món que acull més refugiats.

La germana Viqui Molins també ha participat en la posada de llarg d’aquest projecte digital i ha compartit la seva experiència a Angola i al barri del Raval de Barcelona, on treballa des de fa 40 anys.

El Supermissioner és una iniciativa conjunta de Mans Unides Barcelona i l’agència digital Eleven Adworks, que han unit forces per amplificar la tasca que desenvolupa Mans Unides arreu del món i fer visible la magnífica feina de tantes persones anònimes i invisibles per al gran públic.

Catalunya Cristiana


Comentaris

Mans Unides presenta la web “El Supermissioner” — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici