Mans Unides d’Andorra avança enguany els actes de campanya al mes de novembre. L’entitat va decidir fa uns mesos donar-se més a conèixer i no circumscriure només al tradicional mes de febrer les activitats per a recaptar fons per diversos projectes. Així ho va anunciar la seva presidenta, Meritxell Farrero, qui va explicar que al novembre tindrà lloc una conferència i un sopar solidari.

La xerrada se celebrarà el 16 de novembre a Santa Maria del Fener i servirà per a presentar l’associació andorrana de cooperació veterinària a l’Àfrica de l’Est, Daktari, “amb qui estem col·laborant, finançarem un dels seus projectes”, va dir Farrero. Pel que fa al sopar, està previst pel 30 de novembre al restaurant Buda, amb l’actuació del grup Love it, “que ens dóna suport”. En aquesta ocasió, es farà un sorteig d’objectes d’art africà donats pels missioners que treballen als projectes que finança l’ONG “o bé que nosaltres vam comprar en el viatge que hem realitzat aquest estiu pensant en aquesta possibilitat”, va assenyalar Farrero. A més, en el cas que tinguéssim ja per al mes que ve el lema d’enguany, aprofitaríem aquestes dues ocasions per a presentar-lo, va afegir la presidenta de Mans Unides.

D’altra banda, va explicar que al mes d’agost va viatjar a Benin, per a conèixer diversos centres d’acolliment de malalts mentals; i a Yaoundé (Camerún), on va visitar l’hospital de malalts de sida finançat pel Govern “i un orfenat que vam ajudar a finançar al 2013”. Farrero va qualificar l’experiència de “dura, però enriquidora” i va assegurar que “vam poder comprovar que les ajudes donades fa uns anys estan ben utilitzades”.

Bon Dia Andorra


Comentaris

Mans Unides encetarà la campanya al novembre, amb una conferència i un sopar — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici