Encara avui dia, cada dia moren 7.000 recents nascuts per causes que es podrien evitar amb l’accés a centres de salut equipats amb electricitat, aigua i sabó, amb personal de salut format i suficient, amb medicines i productes que fan possible salvar les vides de les mares i els seus bebès i empoderant a les famílies, mares i adolescents per a que exigeixin i rebin tractaments de qualitat.

Però junts ho podem evitar! Perquè #cadaVIDAcompta, salvar vides té premi! Com?

Envia la paraula VIDA al 606. Per cada missatge enviat, participes en el sorteig d’un forfet de temporada ofert par GrandValira i d’un val de compra de 300 € ofert per Pyrenees Andorra.

Amb 1 euro es podem vacunar, 6 infants contra el tètanus. I amb 28 euros es pot subministrar un kit de respiració assistida per un nadó.

Volem premiar la teva solidaritat i el teu suport per millorar les condicions dels més petits. Tota la recaptació es destinarà als programes de supervivència neonatal d’UNICEF, centrat en aquests deu països que representen més de la meitat de totes les morts de nadons del món: Bangladesh, Etiòpia, Guinea Bissau, l’Índia, Indonèsia, Malawi, Mali, Nigèria, el Pakistan i Tanzània.

Tots els SMS enviats al 606 amb la paraula “VIDA” entre el 8 i el 31 d’octubre participen en aquest sorteig que salva vides. I el 5 de novembre coneixerem qui s’emporta els premis.

Molta sort i moltes gràcies per ajudar-nos a salvar la vida de milers de nadons!!!

Unicef Andorra


Comentaris

‘Salvar vides té premi’, nova acció d’Unicef Andorra — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici