Arriba la sisena edició del Canòlich Music, en què la música serà el vehicle de transmissió de valors. Es farà un treball reflexiu entorn de la Declaració dels drets humans. Entre els grups, tornen alguns dels que van tenir més èxit en altres edicions i hi haurà novetats com el DJ portuguès Gui Brazil o el Cor de Rock d’Encamp.

El Canòlich Music torna els dies 16 i 17 de novembre amb una programació en què no faltaran habituals com els espanyols SAL 150, que presentaran disc; els LZ7, que han fet de teloners a Jason De Rulo en la seva visita a Barcelona, i una de les novetats, el discjòquei portuguès Gui Brazil, amb qui ha treballat la banda de Manchester arran de la cita.

El delegat de joventut del Bisbat d’Urgell, Lluís Planas, explica com “Gui Brazil i LZ7 s’han unit per fer una cançó que acaba de sortir ara amb un altre discjòquei, Galactus Jack, que potser l’any vinent veurem aquí”.

Dj Nira i el Cor de Rock d’Encamp també hi actuaran. En el marc del sínode de l’Església Universal dedicat als joves es vol posar en relleu la força de la música per transmetre l’evangeli als joves recreant-lo “amb un llenguatge nou i adaptat, que arribi” per a que “els joves siguin protagonistes d’aquest esdeveniment”, manifesta mossèn Pepe Chisvert.

Dissabte les jornades reflexives es destinaran al 70è aniversari de la Declaració dels drets humans, es farà part del camí que comença a Sant Julià de Lòria i es faran sessions participatives. A més s’ha convidat el músic David Pradas per reinterpretar alguns dels temes més coneguts dels grups contemporanis com Hillsong.


Comentaris

El Canòlich Music centrarà la sisena edició en els Drets Humans — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici