Per catorzè any consecutiu, el Comitè d’Andorra per l’UNICEF inaugurarà aquest dijous a les 17.00 hores el mercat solidari els Encants. La iniciativa estarà en peu al carrer de La Sardana d’Andorra la Vella fins el 18 de desembre. L’horari d’obertura del mercat serà de les 11.00 hores a les 14.00 del migdia i de les 17.00 a les 20.00 hores del vespre.

Els impulsors han recordat que com en cada edició, els diners recaptats en el mercat els Encants es destinaran als programes de millora de l’accés als serveis bàsics del Congo. Amb aquesta iniciativa, el mercat oferirà als clients una gran varietat d’articles que s’han donat de manera altruista perquè Unicef els vengui. En l’edició passada, es va poder trobar al mercat objectes de la llar, articles de decoració, roba, complements i altres objectes que els solidaris van donar a l’entitat. I tot i que la majoria de productes eren de segona mà, també n’hi va haver molts de nous cedits per algunes botigues del Principat. Els interessats poden participar tant fent donacions com anant a comprar.


Comentaris

El mercat solidari els Encants arriba a la 14a edició — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici