En el marc de la festivitat del patró sant Ermengol, el rector d’Encamp, mossèn Antoni Elvira, ha entrat a formar part formalment del Capítol Catedral de Santa Maria d’Urgell com a nou canonge. En una sòbria i emotiva cerimònia, Elvira va assumir els compromisos necessaris i va rebre les benediccions escaients, davant l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, per assumir les noves funcions de canonge.

Elvira és un dels mossens amb més ascendència del bisbat d’Urgell. No només s’encarrega de la direcció de la parròquia d’Encamp, és també vicari episcopal per a l’acció pastoral, com a delegat diocesà de catequesi i com a director de l’Escola diocesana de formació permanent. Un home fort de la diòcesi en matèria teològica i formativa general. Vives va designar canonge de la Seu a Antoni Elvira el mes de juliol, al mateix temps que nomenava mossèn Emili Villegas vicari de les parròquies d’Encamp i el Pas de la Casa, justament per donar suport a Elvira, i d’Escaldes, al costat de mossèn Jaume Soy.

L’Altaveu

Bisbat d’Urgell

 


Comentaris

Antoni Elvira assumeix la distinció de canonge de la Seu — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici