El mestre de religió i coordinador de la Setmana de Cinema Espiritual, César Arranz.


Fins dimecres, prop de 2.400 alumnes participen en la Setmana de cinema espiritual amb propostes que parlen de la lluita contra el prejudicis, no rendir-se i tenir fe. “Wonder” i “Una bolsa de canicas” es projecten per als escolars. Dijous es farà una sessió per a adults.

En una societat marcada per la immediatesa, defensa trobar moments de reflexió i l’oportunitat que dona el cinema per tractar els valors. Precisament un dels objectius que es fixen aconseguir durant la Setmana de Cinema Espiritual que se celebra fins divendres.

“És remarcable la implicació dels mestres i professors de religió els diferents sistemes educatius del Principat d’Andorra i té una especial importància la difusió de la iniciativa en els claustres”, afirma el Bisbat d’Urgell en el comunicat. L’editorial Edebé edita el material educatiu amb el qual es treballa amb els infants i joves abans i després de veure la pel·lícula.

Entrevista del Periòdic a César ArranzComentaris

«Les pel·lícules ajuden a despertar consciències» — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici