La direcció estudiarà com ampliar la durada de les visites familiars i també com donar més hores de psiquiatra i psicòleg als reus.

El director del centre penitenciari, Francesc Tarroch, va explicar que s’estudiarà la manera d’ampliar la durada de les visites familiars, perquè assegura que els interns tenen una agenda d’activitats prou completa i que tot s’ha de combinar amb la funció de seguretat que els agents penitenciaris fan en cada servei. Tarroch considera que totes aquestes recomanacions “són una crítica constructiva” per aconseguir una excel·lència en els serveis penitenciaris i que com a tals treballaran per complir-les. Tarroch també va destacar que la visita que molts presos tenen a través del programa skype per a les famílies que viuen molt lluny ha estat una mesura aplaudida per l’organisme internacional.

Avui aquestes visites familiars i les del locutori tenen una durada de mitja hora i l’organisme internacional considera que és poc temps, per la qual cosa la direcció estudiarà com ampliar-les.

Una altra qüestió sobre la qual es va insistir en la mateixa visita al gener són les activitats de reinserció i de formació. En aquest aspecte el ministeri d’Educació i el d’Interior han treballat per dur a terme un conjunt d’accions educatives i formatives amb conveni amb la UNED i la formalització per a l’accés a la universitat que ajudaran els presos a poder continuar o iniciar estudis superiors des del centre penitenciari.

Bon Dia Andorra


Comentaris

El CPT recomana a la presó ampliar la durada de les visites familiars — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici