Aquest diumenge passat es va celebrar conjuntament en tot el món, la II Jornada Mundial de la Pobresa a la Catedral de Barcelona. Un dia que va servir per prendre consciència de tots els errors. També per proposar solucions per poder millorar la vida dels 821 milions de persones que pateixen fam crònica. Prenent consciència que el 98% d’aquestes persones viuen en països en desenvolupament i el 70% d’aquests són dones.

Una trobada a la catedral per lluitar contra la pobresa que va presidir l’arquebisbe de Barcelona, Card. Joan Josep Omella. On la feligresia va participar per pregar per aquells que viuen en situació de vulnerabilitat o pobresa. El cardenal ha recordat les paraules del Papa Francesc per la jornada mundial de la pobresa. “Cal buscar l’arrel del mal, que està en la injustícia del nostre món”.

La solidaritat

L’arquebisbe de Barcelona assegurava que “hem de demanar-li al Senyor que ens canviï el cor per fer-nos més humans i més solidaris”. Ho ha recalcat durant la seva homilia davant de tota la feligresia present a la Catedral de Barcelona.

“Déu no té mans, no té ulls, no té orelles, però té les nostres mans, els nostres ulls i les nostres orelles”

Amb aquestes paraules Omella demanava a tots els presents aquella solidaritat, aquella ajuda cap als més necessitats enaltint l’exemple de totes aquelles persones que denuncien a la vegada que anuncien. Denunciant les injustícies alhora que anuncien que el cor està fet per estimar i compartir amb els altres.

“Anem aconseguint cada dia una societat més justa, més en pau i més en llibertat”

Continuar llegint


Comentaris

II Jornada Mundial de la Pobresa — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici